Joop Zwiep verhuisd met zijn kookatelier van Zweeloo naar Assen. Vanaf 1 september 2017 zal hij de kooklessen, workshops en diners voor gezelschappen en catering gaan verzorgen vanuit de kookstudio aan de Balkengracht in Assen.

Met de overname zal de bedrijfsnaam Kookstudio Assen verdwijnen. De kookstudio is sinds 2009 gevestigd in de Drentse hoofdstad en werd met veel enthousiasme geleid door Sietze Ezinga. De kookstudio is ruim opgezet en biedt veel mogelijkheden voor grote groepen kookliefhebbers. Alle activiteiten van Kookstudio Assen zullen per 14 juli 2017 worden overgenomen door Kookatelier Joop Zwiep.

Joop Zwiep is opgegroeid in Assen en heeft in meerdere sterrenzaken gewerkt. In 1993 openende hij een eigen restaurant welke al snel werd bekroond met een Michelin-ster. In 2007 heeft hij de switch gemaakt om zijn kennis te delen met kookliefhebbers. Na tien jaar wordt de locatie in Zweeloo verruild voor een ruimere locatie in Assen. De komende weken gaat Joop Zwiep de kookstudio voorzien van een nieuwe inrichting; veel warme kleuren, hout, metaal, moderne gadgets en sfeervolle verlichting. Het zal voor vele vaste kookleden en éénmalige kookgroepen een bijzondere beleving gaan uitstralen in een moderner en chiquer jasje dan in Zweeloo.

Sietze Ezinga is erg tevreden met de overname “het is voor mij een hele eer dat Joop Zwiep de kookstudio heeft overgenomen, Joop is een chef-kok met passie voor zijn vak, ik ben er van overtuigd dat alle kookliefhebbers met hetzelfde enthousiasme zullen worden verwelkomd als voorheen”. Sietze zal zich gaan richten op zijn huidige internetbedrijf Sweb.

sietze ezinga joop zwiep

 

 

Wij mogen terugkijken op een succesvolle beurs tijdens de Wonen&Co beursdagen in de MartiniPlaza.

 

 

Kom op 28, 29 of 30 januari naar onze stand op de beurs Bouwplan in de TT Hall Assen, u kunt ons vinden bij stand 97 - 100. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Kloos 2 U fitness is verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie op de Balkengracht 10b te Assen. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 

kunst assen woonassenaal

De prachtige kunst van Kunstatelier en kunstuitleen De Ruimte van Promens Care is volop aanwezig in het WoonAssenaal.

Kunstatlier De Ruimte is een werklocatie voor mensen met een beperking en biedt een geïntegreerde en kleinschalige werkplek in de maatschappij. In dit kunstatelier werken kunstenaars met talent voor het schilderen. De kunstwerken worden verkocht of uitgeleend via de kunstuitleen.

Onder deskundige leiding leren de kunstenaars omgaan met diverse materialen, de mogelijkheden en de toepassing ervan. Ze maken kunstwerken zoals schilderijen, tekeningen en ansichtkaarten.

In de woonwinkels van het WoonAssenaal is een kunstroute gecreëerd zodat u alle kunst van de Kunstatelier de Ruimte kunt bewonderen.

Graag tot ziens in het WoonAssenaal aan de Balkengracht in Assen.

 

acv assen

Een gezellige dag vol enthousiaste bezoekers! Op 11 oktober zijn er een hoop mensen op bezoek geweest in het WoonAssenaal. Deze speciale dag was georganiseerd samen met een aantal bedrijven uit Assen en omgeving.

We kunnen terugkijken op een succesvolle dag waar veel bezoekers kennis hebben kunnen maken met het WoonAssenaal aan de Balkengracht in Assen.

De bedrijven die deze dag georganiseerd hadden zijn; Jongsma Installatieburo, Oudman Keukens, Swiss Sense, Budget Home Store, Hummel Badkamers, Golf USA en Vivante Woninginrichting.

De winnaar van de stempelkaart wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

 

acv assen

Het WoonAssenaal is hoofdsponsor van de voetbalvereniging ACV Assen.

Wij nodigen u van harte uit om ons speelveld aan de Balkengracht te betreden, een voorzet is zo gemaakt. Wij helpen u graag uw doel te bereiken en zullen zorgen dat u niet buitenspel komt te staan.

 

Zet vrijdag 11 oktober 2013 alvast maar in uw agenda, op deze datum organiseren de bedrijven in het WoonAssenaal een WoonAssenaal Speciaal!

Samen met een aantal andere bedrijven organiseren wij een speciale dag zodat u op een leuke manier kennis kunt maken met het WoonAssenaal in Assen. Wij hebben veel positieve reacties gekregen op de voorgaande edities, daarom verwachten wij ook dit jaar veel bezoekers die een kijkje zullen komen nemen aan de Balkengracht in Assen.

De ondernemers van het WoonAssenaal nodigen medeondernemers uit om op deze dag om hun bedrijf te promoten. Mocht u interesse hebben dan kunt u contact opnemen met Anne Roskam om de mogelijkheden te bespreken. Het telefoonnummer is 0592 314888.

De bedrijven binnen het WoonAssenaal aan de Balkengracht in Assen zijn gespecialiseerd in de volledige inrichting van uw huis tot en met het compleet uitrusten van een golfspeler.

Voor de derde keer op rij presenteren de bedrijven binnen het WoonAssenaal zich op de beurs Bouwplan in de TT-Hall in Assen.

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari 2013 bent u van harte welkom op onze WoonAssenaal plein.

Meer informatie vindt u op www.beursbouwplan.nl.

Oudman Keukens heeft een korte film laten producuren door Ezinga Studios.

Op 27 en 28 januari 2012 was er in de TT Hal de jaarlijkse ‘Bouwplan Beurs’.

De bedrijven Vivante Woninginrichting, Budget Home Store, Hummel Badkamers, Installatieburo Jongsma, en Oudman Keukens vertegenwoordigden hier het WoonAssenaal.

In het WoonAssenaal zitten diverse bedrijven die zich bezig houden met het inrichten van woningen. Deze bedrijven waren op de beurs aanwezig en hadden gezamenlijk een prijsvraag georganiseerd.

Er stonden twee grote glazen potten die gevuld waren met golfballen. Degene die het juiste aantal golfballen zou raden maakte kans op een wooncheque t.w.v. 1.500 euro die te besteden is bij één van de bedrijven in het WoonAssenaal. De gelukkige winnaar is Sem Dijk, hij had op één golfbal na het juiste aantal geraden. Blij en enthousiast nam hij samen met zijn familie op vrijdag 10 februari de prijs in ontvangst.